2024.05.19.

Ingyen szurkolhatnak a rajongók Michelisz sikeréért a Hungaroringen

Fotó: HUMDA sajtóközlemény

A nézőtérre ingyenes lesz a belépés a júniusi Super Racing Fesztiválon, vagyis Michelisz Norbert, Tassi Attila és Kiss Norbert magyarországi versenyein.

Június 11-12-én tartják az idei versenynaptár legeseménydúsabb hétvégéjét a Hungaroringen, ugyanis ekkor tartják a túraautó-világkupa (WTCR), az elektromos túraautó-világkupa (ETCR) és a kamion Európa-bajnokság hazai futamát is. Csütörtöki, közös közleményében a Hungaroring és a Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. (HUMDA) bejelentette,

a nézőtéren ingyen foglalhatnak helyet a szurkolók a Super Racing Fesztivál ideje alatt.

Hamarosan korlátozott létszámban elkezdik értékesíteni a paddock-belépőket is, melyek a gpticketshop.hu oldalán lesznek megvásárolhatóak. A hétvégi jegy ára 5000, a napijegyé pedig 3000 forint lesz. A közleményből kiderül az is, hogy a fent említetteken kívül az ERA elektromos formulaautó-sorozat is ellátogat a Hungaroringre június második hétvégéjén.

Magyar érdekeltségekben sem lesz hiány az eseményen, hiszen Michelisz Norbert, Tassi Attila és Kiss Norbert indulása már most biztos. Michelisz ráadásul két bajnokságban is érintett lesz, hiszen idén a WTCR mellett az ETCR-ben is indulni fog a Hyundaijal.

1 thought on “Ingyen szurkolhatnak a rajongók Michelisz sikeréért a Hungaroringen

Comments are closed.