2023.11.29.

Színt vallott Hamilton, mentális gondokkal küzd

Fotó: LAT Images / Mercedes

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton közösségi oldalán bevallotta a követőinek, hogy nehéz időszakot él meg, mentális problémái vannak.

Egy, csütörtökön megjelent Instagram-sztoriban számolt be üzent a rajongóinak és vallott a mentális problémáiról Lewis Hamilton, amikkel elmondása szerint egy ideje már küzd. „Elképesztően nehéz év áll mögöttünk azok után, amik körülöttünk történtek. Egyes napokon így nehéz pozitívnak maradni” – kezdte mondandóját.

Kitért arra is a Mercedes versenyzője, ugyan hosszú ideje gyötrik mentális és lelki problémák, „küzdeni kell tovább”, hiszen sok mindent kell még elérni az életben. „Szerintem rendben van, ha ti is így éreztek, és szeretném, ha tudnátok, hogy nem vagytok egyedül. Túl fogunk lépni ezen!” – bátorította követőit Hamilton.

„Szeretetet és fényt küldök nektek” – zárta üzenetét a 37 éves versenyző. Hamilton számára valóban nehezen indult a szezon, mert a bahreini szezonnyitón – némi szerencsével – elért harmadik helye után Szaúd-Arábiában épphogy pontot tudott szerezni. Pályafutása során még egy szezont sem kezdett ennyire gyengén: 16 ponttal jelenleg az ötödik a tabellán.