2024.05.19.

Megújult a Braking News Motorsport

Fotó: Zak Mauger / LAT Images (Pirelli)

Néhány nappal a Forma-1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt elindult a Braking News Motorsport megújult weboldala, a brakingnewsmotorsport.hu.

2021 végén elköszönt a Braking News Motorsport a 2015. január 1-jei indulása óta használt blog.hu-s felülettől, hogy új lendülettel vágjon neki a 2022-es szezonnak. A rengeteg erőfeszítés ellenére azonban a megújulás nem a várakozásoknak megfelelően alakult, ennek is tudható be, hogy mindössze néhány nappal a Forma-1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt, március 15-én kezdi meg működését az új platformon az oldal.

Részben az év eleji bejelentést követő olvasói visszajelzésekre hallgatva, részben pedig az elmúlt hetek, hónapok nehézségei nyomán az a döntés született, hogy az oldal régi nevén folytatja tovább működését. Így annak híreit, illetve más, egyedi tartalmait weben, Facebookon és Instagramon is Braking News Motorsport néven érdemes keresni, remélve, hogy azok az új felületen az olvasók számára még kellemesebb élményt nyújtanak majd.

Némileg foghíjas egyelőre a weboldal, de így is több mint két tucat anyaggal vág neki története újabb fejezetének a Braking News Motorsport, de az archívum építése folyamatban van. Az első hét év cikkei pedig továbbra is elérhetőek a régi felületen.

A lényeg ezután is változatlan marad: Szenvedélyünk az autósport!